top of page
Image by lucas Favre

Account Executive

Vi växer och nu satsar vi på ett nytt affärsområde vi kallar IZ Cloud. Vår uppgift är att leverera digitala och värdeskapande arbetsplatstjänster baserade på modern molnarkitektur och digitalisering. Börjar du hos oss går du med i ett entreprenöriellt och starkt företag med en målsättning att du om några år kommer att säga; "Jag ångrar inte en sekund". 

 

Huvudfokus för rollen Account Executive är att skaffa nya kunder inom våra identifierade målgrupper. Med försäljningscykler mellan 1-12 månader kommer du att hantera flera säljprocesser samtidigt. Det finns tydliga mål och processer och vi ger dig alla verktyg du behöver för att komma igång. Infozone är ett teknikintensivt bolag och här vill vi att du över tid blir en digitaliseringsstjärna. Du kommer att jobba endast med affärsområdet IZ Cloud, men också ha ett nära samarbete med andra team inom Infozone så som Customer success, Försäljning, Leverans, Marknad etc. I rollen utgår du från vårt kontor på Gärdet i Stockholm, Tegeluddsvägen 80 och kommer att rapportera till affärsområdeschefen. 

 

Arbetsuppgifter: 

Huvudfokus för Account Executive är att skaffa nya kunder och ta ansvar för hela försäljningscykeln, från prospektering till affär. Därefter tas kunden om hand av Account manager, leverans och/eller Customer Success för ombordstigning och uppsättning av tjänst. 

 

Vad du kommer att göra: 

 

 • Säkerställa eget resultat mot viktiga uppsatta mål, med stor vikt på nya affärer och nya kunder. För att säkerställa kontinuerlig överprestation ansvarar du för och utvecklar själv din egen försäljningspipe. Detta genom att kombinera inkommande leads, kalla samtal, sociala medier, e-postkampanjer, marknadsaktiviteter etc. 

 • Engagera dig med olika intressenter, navigera parallella processer med olika roller hos kunden, så som IT-, Ekonomi- och bolagschefer (fokus på den svenska marknaden). 

 • Hantera hela försäljningsprocessen genom att involvera lämpliga interna resurser som konsulter, support, marknad etc. Du ska alltid söka nya spännande relationer och möjligheter. 

 

Vem är du 

Du brinner för att utifrån digitalisering skapa bästa möjliga förutsättning, högt värde och en “win-Win” för vår verksamhets kärna, kunden, samtidigt som du fokuserat ser vikten i din roll och ditt resultat i IZ Clouds expansiva resa. Vi förväntar oss att du uppfyller följande kriterier: 

 

 • 1-3 års bevisad måluppfyllelse inom B2B försäljning. 

 • Erfarenhet från försäljning av komplexa tjänster och lösningar, gärna inom SaaS. 

 • Ett tekniskt intresse. Du ska kunna föra en teknisk diskussion. 

 • Flytande tal och skrift i svenska samt engelska. 

 

En stor bonus är om du har erfarenhet av: 

 

 • Microsoft365 & Azure 

 • Högt tempo och engagemang 

 • Innesälj - Telefonen som ditt främsta verktyg 

 • Etablerat nätverk inom C-level 

 

I korthet ska du gilla utmaningar, vara en flexibel och självgående problemlösare. Du älskar försäljning, målsättningar, högt tempo och du drivs av att skapa värde för kunden, dig själv och IZ Cloud. 

 

Låter det här intressant och som du? Vi väntar med spänning att höra på dina idéer och tankar.  

 

Ansök här!

Spontanansökan: Jobbansökan
bottom of page